Reprezentantul Moldovei este unul dintre organizatorii marelui turneu MMA din Belek

24 aprilie, 14:09

Pe 1 și 3 mai, în Turcia, în orașul Belek, va avea loc un mare turneu internațional de arte marțiale mixte (MMA), unul dintre organizatorii căruia este și Alexandr Tupikin – oaspetele de onoare al primului eveniment unic de box profesionist din Moldova, care a avut loc pe 13 aprilie la Chișinău – PROFESSIONAL BOXING SHOW.

Din echipa organizatorică a turneului din Belek mai face parte și Ghennadii Anpilogov, antrenorul boxerilor moldoveni ai companiei de promovare IBC Promotions.

Turneul de arte marțiale mixte (MMA) din 1 și 3 mai la Spice Hotel & Spa din Belek este organizat de compania de promovare „Strike Fighting Championship”, în cadrul Festivalului sportiv anual de arte marțiale (MASF 2019), la care vor participa oaspeți distinși printre care: Kostea Tszyu, Abdulmanap Nurmagomedov, Vitalii Minakov, Vladimir Mineev, Ali Bagautinov, Kamil Hadjiev, Magomed Ismailov. Oaspetele de onoare – Habib Nurmagomedov.

În cadrul turneului vor participa sportivi din Turcia, Rusia, Ucraina, Kazahstan, Azerbaidjan, Iran. Evenimentul va avea loc în format de turneu de două zile, pe 1 și 3 mai.

În lupte își vor da întîlnire: Rizvan Abuev și Ruslan Serikpulov, Arthur Soloviev și Kadir Dalkiran, Elnar Ibrahimov și Akmaljon Mamurov, Alexandr Shvedov și Khalil Amir, Kurban Chokoev și Erman Afizov, Viktor Samarkin și Karim Asadulaev, Amir Shamhov și Arash Shafaei.