Nu pierdeți lupta privirilor și cîntărirea participanților la PROFESSIONAL BOXING SHOW!

11 aprilie, 16:34

Prezentarea și cîntărirea participanților la unicul și primul spectacol de box profesionist din Moldova PROFESSIONAL BOXING SHOW va avea loc pe data de 11 aprilie în centrul comercial Shopping MallDova.

Lupta privirilor și cîntărirea participanților la PROFESSIONAL BOXING SHOW vor avea loc începînd cu ora 19.00, iar luptele în cadrul evenimentului spectaculos se vor desfășura în seara zilei de 13 aprilie, la Manejul de atletică ușoară din Chișinău (str. Andrei Doga, 26)

Este cunoscut faptul că atmosfera în duelul privirilor luptătorilor înainte de cîntărire depășește toate limitele normelor permise, iar boxerii își demonstrează disponibilitatea de a se lupta unul cu celălalt chiar atunci. Ei vor trebui să facă față nervilor, să-și țină în frîu emoțiile și să treacă cu succes testul de cîntărire.

Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW sînt vîndute pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic are loc prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

– str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

– bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul Național de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

– str. Puşkin 22 (Librarius)

– bd. Moscova 1/1 (Librarius)

– bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele, precum și mesele în zona VIP pot fi rezervate sunînd la numărul de tel.: 079901020 sau la Salonul Land Rover din Chișinău, str. Calea Ieșilor, 14/1.