În Moldova a ajuns centura WBA ASIA (FOTO, VIDEO)

5 martie, 11:42

În Moldova, direct din Coreea de Sud, a sosit centura WBA ASIA, deținătorul căreia va fi stabilit la 13 aprilie la Chișinău în rezulatul luptelor din cadrul evenimentului unic PROFESSIONAL BOXING SHOW.

Centura de campion WBA ASIA a fost plasată într-o servietă specială, cu o siglă specială.

Vă amintim că pe 13 aprilie, Moldova va găzdui un eveniment unic – PROFESSIONAL BOXING SHOW, în cadrul căruia va avea loc lupta cenrală (main event) din 10 runde între cei doi candidați pentru centura WBA ASIA – Ravshanbek Umurzakov de 25 de ani din Uzbekistan și Roberto Gonzales de 28 de ani din Filippine.

Ravshanbek Umurzakov, supranumit „Prințul”, a avut 6 lupte pe ringul profesionist, fiind învingător în toate. În același timp, în 5 lupte, el a cîștigat anticipat.

Roberto Gonzalez, supranumit „Băiatul rău din Batangas”, a avut 32 de lupte pe ringul profesionist. Are în activ 28 de victorii (17 dintre ele prin knockout). În 4 lupte a fost învins.

În cadrul PROFESSIONAL BOXING SHOW va avea loc și un сo-main event, care prevede două lupte pentru Centura Campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL. Aceste lupte vor avea o periodicitate de 6 runde.

Evenimentul unic prevede organizarea a 10 lupte, inclusiv 8 lupte principale CARD și 2 lupte UNDER CARD. În aceste lupte vor avea cîte 4 runde.

Toate luptele vor începe cu o ieșire spectaculoasă a luptătorilor în cadrul unui show individual de lumini.

PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC Promotions cu sprijinul Federației de Box din Moldova, Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.

Evenimentul va avea loc pe 13 aprilie pe Manejul de atletică ușoară din Chișinău cu începere de la ora 18.00.

Biletele sînt disponibile pe afisha.md și iTicket.

Bilete VIP: tel: 079901020, salonul auto Land Rover, Chișinău, str. Calea Ieşilor 14/1

WBA ASIA

Опубликовано Александром Присакарем Суббота, 2 марта 2019 г.