Debutul strălucitor al boxerilor moldoveni pe ringul profesionist! (VIDEO)

1 martie, 12:32

Boxerii moldoveni, Maxim Railean și Igor Moșneaguța, au debutat strălucitor pe ringul profesionist din Harkov (Ucraina), după ce au obținut o victorie dublă asupra rivalilor din Ucraina!

În special, Maxim Railean, care a cîstigat la Welterweight, l-a învins pe Denis Stadnik prin knock-out deja în a doua rundă, iar Igor Moșneaguța, care a disputat în cea de-a doua categorie semiuşoară (super featherweight), a fost declarat cîștigător în meciul cu Serghei Makarenko, printr-o decizie unanimă a juriului.

După cum s-a anumțat anterior, Maxim Railean și Igor Moșneaguța au devenit primii sportivi din țara noastră care au primit licențe de boxeri profesioniști de la Federația de box din Moldova și au debutat în box-ul profesionist pe 27 februarie la Harkov (Ucraina).

După obținerea licențelor de boxeri profesioniști, ei au semnat un contract cu compania promoțională IBC Promotions, care a primit anterior în țara noastră prima licență de promotor din partea Federației de Box din Moldova.

Максим Райлян победил Дениса Стадника

🇷🇺 Максим Райлян блестяще дебютировал на профессиональном ринге в Харькове (Украина).В частности, выступив в полусреднем весе (Welterweight), Максим Райлян победил Дениса Стадника нокаутом уже во втором раунде.Поздравляем!🇲🇩 Maxim Railean a debutat strălucitor pe ringul profesionist din Harkov (Ucraina).În special, Maxim Railean l-a învins pe Denis Stadnik prin knock-out deja în a doua rundă.Felicitări!

Опубликовано IBC Promotions Пятница, 1 марта 2019 г.

Игорь Мошнягуца победил Сергея Макаренко

🇷🇺 Игорь Мошнягуца блестяще дебютировали на профессиональном ринге в Харькове (Украина).В частности, выступая во втором полулёгком весе (Super featherweight), Игорь Мошнягуца, единогласным решением судей был признан победителем боя с Сергеем Макаренко.Поздравляем!🇲🇩 Igor Moșneaguța, au debutat strălucitor pe ringul profesionist din Harkov (Ucraina).În special, Igor Moșneaguța, care a disputat în cea de-a doua categorie semiuşoară (super featherweight), a fost declarat cîștigător în meciul cu Serghei Makarenko, printr-o decizie unanimă a juriului.Felicitări!

Опубликовано IBC Promotions Пятница, 1 марта 2019 г.