„Centura Campionului” pentru boxerii profesioniști va fi decorată cu simbolurile de stat (DOC, FOTO, VIDEO)

20 martie, 11:58

Comisia Națională de Heraldică a permis folosirea simbolurilor de stat, în special, a imaginii emblemei de stat a Republicii Moldova, pe „Centura Campionului”, pentru care vor lupta participanții la Campionatul Național de Box, care va avea loc pe 13 aprilie.

Despre aceasta a anunțat președintele Comisiei Naționale de Heraldică, consilierul președintelui țării în domeniul educației, culturii și cercetării, Corneliu Popovici.

El a menționat că, în acest mod, Comisia Națională de Heraldică a satisfăcut petiția înaintată de Federația de Box din Moldova.

Trebuie de remarcat faptul că luptele pentru Centura campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL vor avea loc pe 13 aprilie, în cadrul evenimentului unic pentru ţara noastră PROFESSIONAL BOXING SHOW.

Acest show grandios presupune, de asemenea, lupta principală pentru centura WBA ASIA. Pentru ea se vor lupta Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani, din Uzbekistan și Roberto Gonzales, de 28 de ani, din Filippine.

Evenimentul va fi organizat la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26), de către compania de promovare IBC Promotions, cu sprijinul Federației de Box din Moldova și al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.

Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW vor fi vîndute pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic va avea loc prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

– str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

– bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

– str. Puşkin 22 (Librarius)

– bd. Moscova 1/1 (Librarius)

– bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele VIP pot fi comandate sunînd la numărul 079901020, sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.