Au devenit cunoscuți supraveghetorul și arbitrul luptei pentru titlu la PROFESSIONAL BOXING SHOW (VIDEO)

27 martie, 10:21

Au devenit cunoscuți supervizorul și arbitrul luptei pentru tutlu al primului eveniment unic pentru Moldova al boxului profesionist PROFESSIONAL BOXING SHOW, care va avea loc la Chișinău pe 13 aprilie.

În particular, supervizor va fi adjunctul secretarului general al Federației de box din Rusia a boxulul profesionist, Kirill Șecutiev, care este, de asemenea, membru al Comitetului Executiv al Consiliului European de Box (EBU).

În același timp, arbitrul luptei pentru titlu va fi Iurii Kopțev – șeful comisiei de judecători a Departamentului de box profesionist al Federației de Box din Rusia.

Oaspeții de onoare ai PROFESSIONAL BOXING SHOW vor fi cunoscuți sportivi și antrenori din lumea boxului, precum și cunoscuți producători de echipamente profesionale pentru boxeri.

În special, la acest spectacol grandios a fost invitat Alexei Papin, un boxer profesionist și un kickboxer rus, care a cîștigat titlul vacant de campion mondial la box după versiunea IBF Internațional la prima categorie grea. El este și campion mondial absolut la kickboxing.

La acest eveniment unic va participa, de asemenea, și tînărul boxer profesionist rus Evghenii Smirnov, luptînd în categoria semi-ușoară, care a devenit mai devreme campion mondial WBC în rîndul tinerilor. Recent, el a luptat pentru titlul WBA Continental, care s-a încheiat cu o remiză. Ca rezultat, acest titlu a rămas vacant.

În afară de aceasta, PROFESSIONAL BOXING SHOW va fi vizitat de boxerul și antrenorul Belgian, Andrei Iviciuk, zis și „Bupas”, care este considerat cel mai modern antrenor de box din Rusia. El antrenează atît luptători profesioniști, cît și celebrități, vedete din showbiz, oameni de afaceri incluși în lista Forbes 100. Elevii lui fideli intră în ring cu un plan de luptă bine definit și ei știu cum să găsească la adversar punctele slabe.

Andrei Iviciuk a purtat aproximativ 150 de lupte în box-ul pentru amatori, iar în 2002 a devenit maestru în sport. În perioada 2000-2001 a fost membru al echipei naționale din Belarus. Din 2001 pînă în 2006 a avut 9 lupte în box-ul profesionist, în 7 dintre care a cîștigat (inclusiv cu knock-out în două dintre ele), iar în două – a pierdut. El a participat în prima categorie de mijloc. În 2011 s-a mutat la Moscova, unde a lucrat inițial ca antrenor de box în cluburile de fitness. Mai tîrziu a devenit antrenorul echipei Fight Nights Global. A antrenat mulți sportivi celebri, inclusiv luptători în stil mixt, boxeri.

Un alt oaspete important al PROFESSIONAL BOXING SHOW din Chisinau va fi Serghei Ivaniutin – fondatorul și directorul general al Ultimatum Boxing, care proiectează, testează, produce și vinde echipamente profesionale pentru boxeri, vinde echipament sportiv și articole sportive.

Primul eveniment unic pentru ţara noastră, o gală inedită a boxului profesionist în Moldova, PROFESSIONAL BOXING SHOW, va avea loc la Chișinău pe 13 aprilie.

Culminarea evenimentului grandios îl va reprezenta lupta principală pentru centura WBA ASIA. Într-o luptă impresionantă şi încordată îşi vor da întîlnire Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani, din Uzbekistan, și Roberto Gonzales, de 28 de ani, din Filipine.

În plus, în cadrul evenimentului PROFESSIONAL BOXING SHOW, vor avea loc lupte nu mai puțin încinse pentru Centura campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL, iar spectatorii vor avea ocazia de a-i vedea pe cei mai buni luptători autohtoni și străini de nivel înalt.

Toate luptele vor începe cu o ieșire spectaculoasă a luptătorilor într-un show individual şi unic al luminilor. Evenimentul va fi organizat la cel mai înalt nivel, oaspeții se vor bucura de un confort maxim. Sînt prevăzute locuri exclusive în zona VIP.

PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC Promotions cu sprijinul Federației de Box din Moldova, a Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.

Evenimentul se va desfășura pe data de 13 aprilie, la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26).

Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW vor fi vîndute pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic va avea loc prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

– str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

– bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul Național de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

– str. Puşkin 22 (Librarius)

– bd. Moscova 1/1 (Librarius)

– bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele VIP pot fi comandate la numărul de tel.: 079901020 sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.