10 motive pentru a merge la evenimentul unic PROFESSIONAL BOXING SHOW! (FOTO, VIDEO)

1 aprilie, 10:58

La 13 aprilie, la Chișinău, va avea loc primul eveniment unic pentru ţara noastră, o gală inedită a boxului profesionist în Moldova, PROFESSIONAL BOXING SHOW, și există cel puțin 10 motive pentru a-l vizita în această seară.

În primul rînd, acest eveniment este unic pentru că este organizat pentru prima dată în Moldova, iar participanții și spectatorii săi deja vor ajunge în istorie.

Culminarea evenimentului grandios îl va reprezenta lupta principală pentru centura WBA ASIA care prevede 10 runde. Într-o luptă impresionantă şi încordată îşi vor da întîlnire Ravshanbek Umurzakov, de 25 de ani, din Uzbekistan, și Roberto Gonzales, de 28 de ani, din Filipine, care sînt gata să-și demonstreze puterea oribilă a loviturilor, atacurile distrugătoare, fiind un exemplu de caracter specific unui luptător adevărat.

În plus, în cadrul evenimentului PROFESSIONAL BOXING SHOW, vor avea loc lupte nu mai puțin încinse pentru Centura campionului Republicii Moldova INTERNATIONAL (2 lupte a cîte 6 runde), iar spectatorii vor avea ocazia de a-i vedea pe cei mai buni luptători autohtoni și străini de nivel înalt.

Toate luptele vor începe cu o ieșire spectaculoasă a luptătorilor într-un show individual şi unic al luminilor. Evenimentul va fi organizat la cel mai înalt nivel, oaspeții se vor bucura de un confort maxim. Sînt prevăzute locuri exclusive în zona VIP.

Spectatorii SHOW BOXING PROFESSIONAL vor putea urmări personal luptele profesionale spectaculoase care, pe vremuri, puteau fi urmărite la noi în ţară doar la televizor, începînd cu luptele lui Ali, Tyson și terminînd cu Klitschko, Meijweiser, Valuev.

Astfel, spectatorii PROFESSIONAL BOXING SHOW vor deveni martori direcți ai unui spectacol fără precedent în Moldova și vor putea participa la el măcar într-un mod indirect.

Ei vor deveni parte a istoriei, asistînd la lupte captivante, lupte spectaculoase, inedite şi fără compromisuri. Ei se vor putea bucura de un box frumos, urmărind cum cei mai buni dintre cei mai buni reprezentanţi ai boxului profesionist îşi vor primi premiile binemeritate.

Organizatorii promit că publicul va avea parte de o atmosfera incredibilă, rafinată a unui spectacol nemaipomenit, va simţi o plăcere maximă, o mulțime de emoții uluitoare și de neuitat și această seară va deveni un eveniment memorabil pentru ei!

În plus, boxerii-compatrioţii noștri, care vor lupta în ring, vor aştepta un sprijin activ din partea publicului. Prin urmare, este foarte important să venim în această seară și să-i susţinem pe luptătorii noștri moldoveni.

PROFESSIONAL BOXING SHOW este organizat de compania promoțională IBC PromotionsFederației de Box din Moldova cu sprijinul  Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova.Evenimentul se va desfășura pe data de 13 aprilie, la Manejul de Atletică Uşoară din Chișinău (strada Andrei Doga 26).

Biletele pentru PROFESSIONAL BOXING SHOW se vînd pe site-ul afisha.md și pe site-ul ITicket.md (online), iar comerţul fizic va avea loc prin intermediul caselor de bilete iTicket la următoarele adrese:

– str. Puşkin 5a (oficiul iTicket)

– bd. Stefan cel Mare 152, Teatrul National de Operă şi Balet (Casa BisConcert)

– str. Puşkin 22 (Librarius)

– bd. Moscova 1/1 (Librarius)

– bd. Dacia 47/6 (Librarius)

Biletele precum și locurile în zona VIP pot fi comandate sunînd la numărul 079901020, sau făcînd o vizită la Salonul Land Rover, din Chișinău, Calea Ieșilor, 14/1.